Zpravodaj www služeb

Pokud máte problémy se zobrazením tohoto e-mailu klikněte zde.
Hosting CZECHIA.COM

Vážení přátelé,

těsně před koncem prázdnin dostáváte nový zpravodaj, ve kterém bychom vás chtěli nalákat na září, pro které máme připraveno několik zásadních novinek. O jedné, výrazné navýšení parametrů www služeb, můžeme informovat již dnes. O těch ostatních se dozvíte již brzy.
Pokud jste z Prahy nebo je vaším koníčkem fotografování, nenechejte si ujít možnost navštívit 1. ročník akce ZONER FOTOden, který je pro naše zákazníky zdarma!

S přáním krásného dne a víkendu
Tým CZECHIA.COM

Zvětšujeme kapacity webhostingu

Pro naše zákazníky připravujeme od září postupné výrazné navýšení parametrů nejoblíbenějších webhostingových programů!
U programů Linux PHP5, dotNET, Start Linux a Start Windows budou kapacity pro webovou prezentaci navýšeny o 100 % a více, současně také počty e-mailových schránek budou navýšeny na prakticky neomezené množství.
O navýšení budeme naše zákazníky vždy aktuálně informovat.

ZONER FOTOden - Praha 5. 9.

ZONER FOTOden - Praha 5. 9.

Přijměte pozvánku na 1. ročník akce ZONER FOTOden, která se koná dne 5. 9. v Praze. Akce je určena pro všechny příznivce fotografování, od amatérů až po zkušené fotografy.
V průběhu dne budou probíhat přednášky, workshopy a prezentace významných fotografů (Robert Vano, Kamil Rodinger,...), a také firem (Nikon, ZONER a další).

Zákazníci CZECHIA.COM mají po registraci vstup volný! Je také možné si zarezervovat místa na některém workshopu za menší poplatek.

Slevy pro naše zákazníky na knihy z vydavatelství Zoner Press

Sleva 20 % na knihy z vydavatelství Zoner Press

Divize Press společnosti ZONER software nabízí našim zákazníkům 20% slevy na objednávky knih prostřednictvím webových stránek www.zonerpress.cz.

Slevu naši zákazníci získají při vytvoření nového zákaznického účtu na stránkách zonerpress.cz a zadáním čísla účtu Centra administrace CZECHIA, tedy například CZ-12345 (zadává se v části "Typ zákazníka"). Poté vám budou nabízeny knihy se slevou 20 %.

regZone.cz je opět pětihvězdičková *****

regZone.cz je pětihvězdičková *****

Portál pro registraci a správu domén - projekt regZone.cz získal opět prestižní a zároveň nejvyšší pětihvězdičkové ocenění od sdružení CZ.NIC za své zákaznické služby.
Nové testování služeb českých regitrátorů probíhalo během léta a regZone nasbírala bez problému potřebný počet bodů pro udělení pěti hvězdiček. Naši zákazníci tak získali potvrzení, že mají své domény u nejlepšího registrátora domény CZ.

V krátkosti - novinky a zajímavosti internetových služeb

Windows Server 2012

Začátkem září vydává společnost Microsoft dlouho očekávanou novou verzi svého serverového operačního systému, která bude nabízet mnoho vylepšení. Jakmile bude Windows Server 2012 k dispozici, budeme jej samozřejmě nabízet zájemcům o virtuální servery na platformě Windows.

Připravujeme akci na domény EU

Máte zájem o registraci nové domény EU?
Potom počkejte na září, kdy chystáme další zajímavé akce se slevou více jak 30 %!

Obsah

 Navýšení kapacit www služeb
 ZONER FOTOden
 Sleva 20 % na knihy
 regZone je o5 *****
 V krátkosti
Z nabídky Zoner Press:
Naučte se FOTOGRAFOVAT S BLESKEM kreativně - Novinka Zoner Press
ZONER software, a.s.
Nové sady 18, 602 00 Brno
IČ: 49437381
Tel.: 543 257 244