Zpravodaj CZECHIA.COM

Pokud máte problémy se zobrazením tohoto e-mailu klikněte zde.

Vážení přátelé,

Dostává se k Vám první poprázdninový zpravodaj CZECHIA.COM.

Ve zpravodaji naleznete informaci o nových parametrech www programů, možnosti navýšit e-mailovou schránku až na 1 GB, seznam dalších 8 nových domén připravených pro Vaši registraci a také informaci o týmové službě SharePoint.

S přáním hezkého dne
Tým CZECHIA.COM

Zvětšujeme kapacity webhostingu

Výrazně jsme navýšili parametry nejoblíbenějších webhostingových programů pro naše zákazníky.
U programů Linux PHP5 a dotNET jsme navýšili diskový prostor z 1000 MB na 2000 MB, zákazníci mohou využívat až 10 databází MySQL, respektive 2 databáze MS SQL.
U základních programů Start Linux a Start Windows jsme navýšili diskový prostor z 300 MB na 500 MB.

1000 MB pro Váš e-mail

Uživatelé webhostingových programů a programu E-mail Pro si nyní mohou nastavit velikost e-mailu až na 1 GB. Nastavení velikosti schránek provádí Administrátor (postmaster). Standardně zřizovaná velikost schránek je 200 MB, minimální velikost schránky je 5 MB, maximální až 1000 MB (1 GB).
Více informací naleznete v naší novince.

Pracujte v týmu

Služba Share Point nabízí on-line spolupráci ve formě sdílení informací, dokumentů, událostí, poznámek či kontaktů z jakéhokoliv místa s připojením k internetu. Firemní týmy, skupiny mohou díky službě mít vlastní diskuse, upravovat stejné dokumenty, plánovat akce. Vše velmi jednoduše prostřednictvím internetového prohlížeče.
Více informací naleznete na našich stránkách.

Nové domény v naší nabídce

Rozšířili jsme nabídku registrace o nové světové domény: Srbsko, Černá hora, Bulharsko, Bosna a Hercegovina, Ukrajina, Ekvádor, Mauricius a Filipíny.

V krátkosti

Domény INFO a CN za akční cenu

Domény INFO a domény CN (Čína) během září za 99 Kč/rok.
Více informací o podmínkách akce.

Centrum administrace

Během léta byl nasazen do ostrého provozu zcela nový vzhled Centra administrace webhostingu CZECHIA.COM. Změna vzhledu a úprava funkčnosti prvků byla zvolena tak, aby práce s administrací byla přehlednější, rychlejší a příjemnější.

Využijte akční ceny na knihy od Zoner Press

Navštivte stánky vydavatelství Zoner Press na Mezinárodních veletrzích Invex, Digitex a Interkamera, Veletrhy Brno, 6.- 9. 10. 2008. Kompletní nabídku knih za akční ceny najdete: Pavilon V, stánek 53 - pavilon B stánek 08 - pavilon D stánek 19 a 07.

Zajímavosti

Nové Zoner Photo Studio 11 za dveřmi

Fotíte a potřebujete upravovat fotky? Jeden z nejlepších nástrojů na úpravu digitálních fotografií je program Zoner Photo Studio. V říjnu se dočká již své 11. verze a nahlédnout co přinese nového můžete již dnes v recenzi na webu zive.cz. Více v článku.

ICANN chystá liberalizaci domén

Na červnovém zasedání organizace ICANN byl schválen vznik nových domén nejvyšší úrovně a to jak v anglické znakové sadě, tak i v ostatních jazycích. Možnost registrace nových domén bude pravděpodobně nejdříve koncem roku 2009 po vytvoření a schválení přesných pravidel. Výsledkem bude vznik mnoha nových domén 2. řádu. Dočkáme se jednou domén .praha nebo .brno?

Obsah

 Navýšení kapacit
 1 GB schránka
 SharePoint
 Nové domény
 V krátkosti
 Zajímavosti
Knižní novinky od Zoner Press
Vyzkoušejte nové Zoner Photo Studio 11
Bonusy k INSHOP4 v hodnotě až 22 217 Kč




























ZONER software, s.r.o.
Nové sady 18, 602 00 Brno
IČ: 49437381
Tel.: 543 257 244