Nejširší nabídka domén na trhu 700+

Jsme spolehlivý partner pro správu vašich domén s více jak 30 letou zkušeností

Nejširší nabídka domén

Převod domény k CZECHIA.COM

V případě, že již máte doménu registrovanou u jiné společnosti, ale přejete si začít využívat naše služby, máme pro vás možnost převodu domény. Po převodu tedy dojde ke změně registrátora, případně i technického správce domény.

Změna registrátora je z naší strany zdarma, záleží však na pravidlech jednotlivých registrů, zda vyžadují, aby byla doména při převodu prodloužena na další období. To znamená, že bude nutné při převodu domény provést prodloužení a zaplacení související částky. V takovém případě se výši poplatku za převod domény dozvíte hned při objednávce převodu.

Převod domény lze zadat pro veškeré domény, které máme v nabídce. Pokud některou v nabídce nevidíte, kontaktujte prosím s konkrétním dotazem naši zákaznickou podporu, zjistíme pro vás možnosti převodu.

Proč převést domény k CZECHIA.COM?

Zaručíme bezpečnost každé vaší domény. Nabízíme plně důvěryhodný a bezplatný SSL certifikát od renomované certifikační autority - DigiCert. Pro vaše pohodlí tento certifikát automaticky, zdarma a profesionálně nainstalujeme na váš webhosting.

Naši uživatelé mají k dispozici vlastní administrativní účty, na kterých mohou on-line zřizovat www hostingové služby, objednávat domény, platit vystavené faktury, zjišťovat informace o provozovaných službách a využívat mnoho dalších užitečných funkcí.

Záleží nám na bezpečnosti dat našich zákazníků, proto poskytujeme celou řadu nástrojů pro zvýšení této bezpečnosti. Kromě antivirové a antispamové kontroly získáte k novému hostingu v rámci balíčku bezplatně službu DNSSEC a DKIM.

Ke všem doménám nabízíme webové stránky na inPage Mini včetně e-mailové schránky na vaší unikátní doméně. Využijete je například pro vytvoření internetové vizitky. Díky nové administraci se vám s inPage Mini bude pracovat snadno a rychle

Máme pro vás přes 700 doménových jmen, včetně exotických. Zaregistrujte si ke své doméně nejrůznější koncovky - stačí si vybrat a můžete kdykoli expandovat do kterékoli části světa.

Zakládáme si na osobním přístupu k zákazníkům a odborné technické podpoře. Jsme tu pro vás 24 hodin denně včetně víkendů a svátků. Vždy vám rádi pomůžeme. Komunikujeme, nasloucháme a řešíme vaše problémy po telefonu i přes e-mail. U nás se máte vždy na koho obrátit.

Proč převést domény k CZECHIA.COM

Jak postupovat při převodu domény

  • Přihlášení a vytvoření účtu
    Začněte přihlášením do svého účtu na Czechia.com. Pokud ještě nemáte účet, vytvořte si nový.
  • Přidání a potvrzení domény
    Po přihlášení do účtu na Czechia.com přejděte k možnosti "Přidání domény". Zadejte název domény, kterou chcete převést, a autorizační kód. Poté vyplňte objednávkový formulář s údaji držitele domény a názvy nameserverů.
  • Potvrzení a dokončení převodu
    Potvrďte zadání informací o doméně a odešlete objednávku. Pokud je převod zpoplatněn, po odeslání objednávky obdržíte výzvu k úhradě. Po úhradě bude žádost o převod domény zaslána na příslušný registr. Délka dokončení závisí na pravidlech pro jednotlivé koncovky.)

Převést doménu

Jak postupovat při převodu domény